Fordeler med å bytte batteri på jobbmobilen

Ting har begynt å stabilisere seg igjen og kanskje har virksomheten din fått en mye større kundekrets enn den hadde før pandemien. Ting flyter virkelig godt, det dukker opp nye oppdrag og du vurderer hele tiden nye kandidater for ansettelse. Det er viktig å være tilgjengelig og åpen for nye bekjentskap.

Close-up,View,Of,Young,Woman,Holding,A,Smartphone,With,LowI forbindelse med dette gir du lite oppmerksomhet til det tekniske. Alt må bare fungere nå som det kan se ut som bedriften din vil nå nye høyder. Likevel kan et tomt batteri ødelegge sjansen om den store klienten plutselig skulle ringe deg opp. Sjekk batteriet nå og kjøp iPhone mobilbatteri slik at sjansene ikke går fra deg.

Du er alltid tilgjengelig

Dersom du sørger for at iPhone har nytt batteri vil du alltid være tilgjengelig. Klienter ringer, dokumenter skal scannes og sendes innen fristen og de sosiale mediene skal oppdateres. Ja det er utrolig viktig å være tilgjengelig. Dessuten må du vekkes grytidlig om morgenen, og da må mobilen fungere.

Du sparer miljøet

Ja det blir mer og mer viktig å tenke fornybarhet og gjenbruk. Når du fikser et nytt batteri på iPhone din, sparer du miljøet for utslipp rundt 30 kg CO2. Tenk om 1000 personer gjorde dette hver dag, det skulle bli 30 tonn besparelse per dag. Dette vil utgjøre 11 mrd. tonn hvert år. Miljø og klima er tema som vi står oppi i dag og noe som blir viktigere i fremtiden.

Havene fylles med plast, dyrene dør ut og kloden utsettes for stadig hardere klima. Om vi ikke endrer oss så vet vi ikke hva fremtiden vil bringe.

Man kan få støtte for klima-bevissthet

Myndighetene vil til og med støtte din bedrift økonomisk om du jobber med å begrense utslippene og det fossile fotavtrykket. Det gjennom reduserte skatter og støtteordninger som man kan søke om.

Ved å installere solcellepanel eller bygge om til fjernvarme så vil man dessuten få gratis strøm. Dette vil bety store besparelser for din bedrift. Brukes bil mye i arbeidet kan man vurdere kjøp av el-bil. Dette vil redusere driftskostnader og fjerne avgifter som vei -og årsavgift.