Gaver til de ansatte

Det kommer anledninger i alle bedrifter der de ansatte fortjener litt ekstra oppmerksomhet. Det kan være bursdager, jubileer, et spesielt vellykket prosjekt som skal feires, eller rett og slett at du pleier å gi dine ansatte noen fine julegaver som takk for innsatsen i året som har gått. Anledninger finnes det mange av – men hva man skal finne på å gi bort, er ikke alltid like enkelt. I tillegg skal det gjerne være en gave som er gitt med omtanke, samtidig som man vil at innkjøpene skal gå raskt unna og at de skal ha et godt prisnivå.

gave

Finn gavetips hos getpersonal.no

Hos nettbutikken getpersonal.no kan du kanskje få alle disse ønskene oppfylt på en gang. Her finner du gaveartikler som passer til de aller fleste anledningene som dukker opp i løpet av et år. Alt fra smykker til termoser kan personliggjøres med en hyggelig inskripsjon, en tekst eller mottakerens navn eller initialer.

Exentri for den motebevisste

Exentri med tekst eller navn kan virkelig være en god idé hvis du vil gi bort en personlig gave. Dette er populære nykommere innen lommebøker som har blitt enormt populære på veldig kort tid. Noe av grunnen til at de har blitt så godt mottatte, er fordi de er

  • små og håndterlige og tar liten plass
  • praktiske og lar deg finne fram de viktigste kortene med ett enkelt grep
  • gir et godt og sofistikert inntrykk
  • finnes i mange design og farger

Med en Exentri lommebok har du faktisk oppfylt både dine ønsker til rask bestillingsprosess, personlig gave og god pris, samtidig som du oppfyller mottakerens ønsker, som helt sikkert vil sette pris på denne ekslusive gaven med personlig preg. Graveringen er faktisk hele nøkkelen til å gjøre en nøytral gave mye mer omtenksom.

Som bedriftseier vil det alltid være viktig å ta vare på dine ansatte, og de ansatte hos getpersonal.no vet hvor viktig det er å kunne vise takknemlighet med personlige gaver av og til. Derfor er det vinnende GetPersonal-konseptet basert på at gaver er best i personlig form. Nå slipper du å kjøpe vin eller konfekt neste gang noe skal feires. Ta heller turen innom getpersonal.no på nett.