Konsulenthjelp?

Du har bestemt deg for å starte en netthandel, men så var det å få på plass alle brikkene. Hvordan kan du få det til på en god måte, uten at det koster deg både skjorta og sjelen?

Det er i grunn ganske enkelt. Du kan bruke konsulenttjenester for å få alle brikker på plass. Men det er viktig å tenke på hvilken netthandelsløsning du ønsker å ta i bruk, ettersom noen er bedre på konsulenttjenester enn andre. Noen av leverandørene av netthandelsløsninger har veldig godt utviklet konsulentvirksomhet og ikke minst supportsystem om du trenger det. Dessverre gjelder ikke dette alle.

Gjør research

Det kan lønne seg å gjøre sin research i forkant, start gjerne med www.vaimo.no, hvor du finner mer informasjon om netthandelsløsningen Magento. Denne nettsiden er et godt utgangspunkt p begynne din research fra, siden den viser et godt utviklet produkt, med et godt nettverk av tjenester knyttet til selve produktet. Alle tjenester er godt forklart og du får en god peiling på hva du skal se etter og hva du trenger til din netthandel.

Lag liste over behov

Etterhvert som du gjør research vil du også få kartlagt dine behov bedre. Da er det viktige å notere disse behovene ned etterhvert, slik at du kan ta et godt valg når du skal velge netthandelsløsning. Når du vet hva du vil ha, er det også lettere å kontakte de forskjellige leverandørene og be om prisoverslag, slik at du kan spare penger ved å velge det produktet som dekker flest av dine behov, men også har konkuransedyktige priser.

Med disse to tipsene i bakhånd kan du gjøre den første og vanskeligste delen av prosessen, mye lettere. Det finnes mye kunnskap å hente der ute, på dette området. Så hvorfor skal du feile for å lære, når du kan hente kunnskap fra de som allerede har vært gjennom den prosessen?