Gi de ansatte julegave?

Lurer du på hvordan du kan sette pris på de ansatte denne julen? 

Da får du noen gode forslag her. Det er for lengst utdatert å kjøpe klokker og andre smådyre ting i julegave, de ansatte i bedrifter i dag har kanskje litt andre behov enn de hadde før. Det betyr at du som sjef må være litt kreativ.

Miljøbevisst

En mulig julegave er donasjon til organisasjoner som ligger den ansattes hjerte nære, enten det er miljøvernorganisasjoner, dyrevernsorganisasjoner eller hjelpeorganisasjoner som Leger uten grenser, Røde Kors og lignende. Det kan selvfølgelig også være at de ønsker å støtte noen mer lokale lag og deres arbeide i nærmiljøet.

Gavekort

En annen ting som absolutt er verdt å vurdere er å gi de ansatte gavekort. Et gavekort er en julegave som virkelig kan bety noe for den ansatte. Det kan gis individuelle gavekort eller du kan gi gavekort på en opplevelse de ansatte og du kan dele sammen.

Ett av stedene som tilbyr gavekort på alle slags opplevelser er youwish.no. Dette er fleksible gavekort som er gyldige i 365 dager og som mottageren kan bytte om opplevelsen ikke faller i smak. Det skal godt gjøres å vite hva alle ansatte liker og trenger.

Motivasjon

Det å kjøpe gaver til sine ansatte til jul og andre høytider, er viktigere enn mange tror. Det kan inspirere den ansatte til å jobbe hardere og det kan være med å gi den ansatte eierskap i bedriften. Det man er stolt av jobber man hardt for.

– 60-årsjubileet har blitt markert på ulikt vis. Det startet med boken «Vi på verket», som alle ansatte fikk i julegave. Så ble kaker og kaffe på 60-årsdagen 2. april. I tillegg har vi satset litt ekstra på Kaptein Dreyers minneløp og Hydro Cup i år, og nå inviterer vi altså til en åpen dag, med omvisning i anleggene, stands, utstillinger, grilling og mye, mye mer. Alle, som har lyst, er herved invitert og dette koster ingenting, alt er gratis, sier Odd Roar Horvli, Molly Innvik og Lars Marius Bræin.

Julegaver med gullpapir